Om oss
Naturens hemligheters ledare. foto: Daniel Melin


det är vi som är naturens hemligheter

Vi är tre vänner som passionerat kombinerar de saker vi gillar allra bäst! Härlig natur, friluftsliv och god mat lagad över öppen eld.

Häng med oss och utforska naturens hemligheter!

Linus Nilsson
Andreas Fjällman
Joacim Norberg

Linus Palmqvist, VD

 

Linus har haft en karriär som frilansande musiker och har spelat med ett flertal stora artister genom åren. 2013 bytte han syntar och högtalare mot grytor och ved och turnébussen mot tältet. Sedan 2018 driver han Naturens Hemligheter där han arbetar som vildmarkskock och är ansvarig för 90% av våra kurser och events. Linus har förutom musiken en bakgrund som förskollärare och utomhuspedagog. Han har spetskompetens inom utomhuspedagogik och ledarskap från bland annat Stockholms universitet, Linköpings universitet, Umeå universitet, Linnéuniversitetet och Edinburgh Napier University. Linus har över 25 års erfarenhet av friluftsliv kombinerat med en stor passion för matlagning med förstklassiga råvaror. Han har tidigare arbetat som chef för ett företag i Bergfalk & Co, som är en av Stockholms anrikaste restauranggrossister. De senaste åren har han förutom vildmarksevents jobbat med utomhuspedagogisk verksamhetsutveckling inom både privat och kommunal förskola och skola.

Andreas Fjällman

 

Andreas är utbildad förskollärare och grundskollärare vid Lärarhögskolan i Stockholm samt Stockholms universitet. Han har varit scout sedan barnsben och har över 20 års erfarenhet av att leda grupper utomhus. Förutom aktiv friluftsutövare är han en passionerad utomhuskock som ständigt jagar nya smakupplevelser. Tillsammans med Linus tävlade han i SM i utomhusmatlagning 2019.

Joacim Norberg

 

Joacim är utbildad slöjd- och tekniklärare vid Linköpings universitet där han även har studerat utomhuspedagogik. Joacim har ett genuint intresse för historiska hantverkstekniker. Hans kompetens sträcker sig alltifrån smide och träbearbetning till textilt hantverk och växtfärgning. Han är vår expert inom områdena hantverk, bushcraft och utomhuspedagogik. Joacim är huvudansvarig för våra täljkurser. 

Oscar Lindberg


Oscar är vårt senaste tillskott på Naturens hemligheter. Han är certifierad naturguide med ett intresse för paddling och skidåkning. Oscar praktiserade hos oss under 2020-2021 och har sedan valt att stanna kvar som lärling för att utveckla sina kunskaper inom bland annat buschcraft och utomhusmatlagning. Oscar har läst utbildningen Natur & Turism på Realgymnasiet i Stockholm, där han bland annat utbildat sig till certifierad aktivitetsledare inom kajak, vandring och skidor.

KONTAKT

 

 

Skicka gärna era frågor och förfrågningar till

info@naturenshemligheter.se