Om oss
Naturens hemligheters ledare. foto: Daniel Melin


det är vi som är naturens hemligheter

Vi är tre vänner som passionerat kombinerar de saker vi gillar allra bäst! Härlig natur, friluftsliv och väldigt väldigt väldigt god mat.

Häng med oss och utforska naturens hemligheter.

Linus Nilsson

 

Linus är utbildad förskollärare vid Stockholms universitet. Han har även studerat utomhuspedagogik och ledarskap vid bland annat Linköpings universitet, Umeå universitet, Linnéuniversitetet och Edinburgh Napier University. Linus har en mångårig bakgrund som scoutledare och har närmare 20 års erfarenhet av friluftsliv. Han har också arbetat som chef för ett företag i Bergfalk & Co, som är en av Stockholms anrikaste restauranggrossister.

Andreas Fjällman

 

Andreas är utbildad förskollärare och grundskollärare vid Lärarhögskolan i Stockholm samt Stockholms universitet. Han har varit scout sedan barnsben och har över 15 års erfarenhet av att leda grupper utomhus. Förutom aktiv friluftsutövare är han en passionerad utomhuskock som ständigt jagar nya smakupplevelser.

Joacim Norberg

 

Joacim är utbildad slöjd- och tekniklärare vid Linköpings universitet där han även har studerat utomhuspedagogik. Joacim är en hängiven klättrare men också en skicklig kajakpaddlare.

KONTAKT

 

 

Skicka gärna era frågor och förfrågningar till

info@naturenshemligheter.se

 

 
 
 
 

följ oss på sociala medier

naturens hemligheter

äventyret väntar runt hörnet...

Org.nr: 969787-1771

Email: info@naturenshemligheter.se